You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud

Inființată din anul 2005.

Prezentare

Scurtă descriere
cu sediul in comuna Nușeni , strada Principala , nr 241, jud. Bistrița Năsăud.Din cadrul Centrului pentru Persoane cu Handicap si Persoane Vârstnice face parte Căminul pentru Persoane Vârstnice si Centrul de Îngrijire si Asistenta pentru Persoane cu Handicap aflate in structura Direcției Generale de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Bistrița-Năsăud. Căminul pentru Persoane Vârstnice si Centrul de Îngrijire si Asistenta pentru Persoane cu Handicap funcționează din data de 01 10 2005 conform Hotărârii Consiliului Județean B-N nr. 25/2005 . Centrul pentru Persoane cu Handicap si Persoane Vârstnice este structurat astfel :
Conducerea centrului
Pop Mihai Marius- Șef centru Contact: Tel: E-mail:

Servicii oferite

are o capacitate de 50 locuri localizat în pavilion (A). Centrul pentru Persoane cu Handicap este instituția de asistenta sociala care asigură, în regim instituționalizat, condiții corespunzătoare de găzduire şi de hrană, îngrijire personală şi medicală, recuperare şi readaptare, activități de ergoterapie şi de petrecere a timpului liber, asistență socială şi psihologică in funcție de tipul, misiunea unității si nevoile individuale ale beneficiarilor, sprijin si asistenta pentru prevenirea situațiilor ce pun in pericol securitatea persoanelor cu handicap.
are o capacitate de 50 locuri în trei pavilioane (B,B1 si C) Căminul pentru Persoane Vârstnice este instituția de asistenta sociala care asigură, în regim instituționalizat, condiții corespunzătoare de găzduire şi de hrană, îngrijire personală şi medicală, recuperare şi readaptare, activități de ergoterapie şi de petrecere a timpului liber, asistență socială şi psihologică si un climat de viață plăcut pensionarilor care beneficiază de aceste servicii .

Telefoane utile

Serviciul de Intervenție în Situații de Abuz, Neglijare, Exploatare

0742 056 446

Help Line - Copiii singuri acasa

0800 070 040 http://copiisinguriacasa.ro

Linie gratuita de consiliere pentru parinti

0800 070 009

Asociația Telefonul Copilului

116 111

http://www.telefonulcopilului.ro

Un internet mai sigur pentru copii. Semnalarea cazurilor de violență prin internet se poate face accesând site-ul:

https://oradenet.salvaticopiii.ro

Protectia consumatorilor

https://infocons.ro

Telefonul pentru copil si familie

DGASPC B-N

0263 983

Linie telefonica gratuită pentru victimele violenței domestice

0800 500 333